Предлагайки краен продукт, ние се ръководим само от едно правило: Да помогнем на нашите клиенти да успеят да осигурят перфектен вид, качество и комфорт за себе си или за гостите на хотела, които управляват.
Добре знаем каква роля играят спалното бельо, завивките и възглавниците за добрия сън и почивка. Също разбираме, пред какви предизвикателства се изправят собствениците на хотелски обекти и затова се стремим да предлагаме иновативни продукти и съвременни технологии, които гарантират прекрасен престой на гостите и намаляне на всекидневните разходи за поддръжка.
 
     Продуктовото портфолио на MIRAGE INTERIOR TEXTILE влючва висококачественни тъкани и голямо разнообразие от десени, цветове и размери, както за домашна употреба, така и за експлоатацията в хотели.  

Запознайте се с основните характеристики на платовете за спално бельо:

Памучен сатен
Гладък или райе на различна ширина, 100% пениран памук, с тегло 155гр/м2, мерсеризиран, санфоризиран, използвана рингова прежда, която гарантира висока   устойчивост  и дълготрайна експлоатация. Фина и мека материя с блясък, който се дължи на специфичната й структура.

Перкал
Тъкан с висока гъстина, водеща до изключително малка свиваемост и висока  износоустойчивост. Състав от 100% памук или 50/50 памук/полиестер, с тегло от 120 до 140гр/м2, мерсеризиран, санфорициран, използвани оптически избелени прежди.

Сатен жакард
Луксозен сатен с различни втъкани дизайни. Състав 100% памук, тегло 175гр/м2

Ранфорс
Тъкан със състав 100% памук и различни комбинации памук/полиестер, тегло 128гр/м2, с доказано с времето високо качество за хотелска екплоатация. Оптимално съотношение цена - качество - издръжливост.