Предлагайки на клиентите ни краен продукт ние се ръководим само от едно правило - да помогнем на нашите клиенти да успеят. Защото знаем, каква роля играят спално бельо, завивки и възглавници за гостите на хотела  -  трябва да са с перфектен  вид, приятни на допир, комфортни. Също разбираме, пред какви предизвикателства се изправят и нашите клиенти - собственици на хотелски обекти. Затова се стремим да предлагаме иновативни продукти и съвременни технологии за прекрасен престой на гостите от едната страна, и за намаляне на всекидневните разходи от другата страна, домакините.
 
        Предлагаме висококачественни тъкани с голямо разнообразие от десени, цветове, размери, както за домашна употреба, така и за експлоатацията в хотели.  Запознайте се с основните характеристики на платове за спално бельо.

Памучен сатен
Гладък или райе на различна ширина, 100% пениран памук, с тегло 155гр/м2,      мерсеризиран, санфоризиран, използвана рингова пржда, гарантираща висока   устойчивост  и дълготрайна експлоатация. Фина и мека материя с блясък, дължащ се на специфичната й структура.

Перкал
Тъкан с висока гъстина, водеща до изключително малка свиваемост и висока  износоустойчивост. Състав от 100%памук или 50/50 памук/полиестер, с тегло от 120 до 140гр/м2, мерсеризиран, санфорициран, използвани оптически избелени прежди.

Сатен жакард
Луксозен сатен с различни втъкани дизайни. Състав 100% памук, тегло 175гр/м2

Ранфорс
Тъкан със състав 100% памук и различни комбенации памук/полиестер, с тегло 128гр/м2, с доказано с времето високо качество за хотелска екплоатация. Оптимално съотношение : цена - качество - издържливост.