Предлагаме различни видове халати за балнеологични центрове, СПА комплекси, хотели.

Характерно при халатите за СПА е следното:
  • Халатът трябва да е с широка кройка, което ще ви позволи бързо да го сложите, минавайки от кабинет на кабинет, или излизайки от басейна;
  • Халатът трябва да е изработен от естествен материал, за да позволява кожата ви да диша спокойно, без да спарва;
  • Халатът трябва да притежава добри хигроскопични свойства, за да не позволява бързото охлаждане на тялото ви.
      Халатите се различават по плата, от който се произвеждат, плътността на материала и модела.

      Хавлиени халати - произвеждат се от хавлиен плат (100% памук) с различна плътност от 380гр/м2 до 500гр/м2. Универсални халати, подходящи за морски хотели и зимни курорти, басейни, СПА и фитнеси.

     Халати "Майер" - произведжат се по различна технология, при която платът се тъче от памучни и полиестерни влакна. Вътрешната част на халата е 100% памук, с прекрасни попивателни свойства, мека и комфортна на допир. Външната страна съдържа полиестер, който от своя страна намаля общо тегло на изделието, дава на изделието по - голяма здравина, предпазва от задържането на петна. Късите влакна на външната страна на халата са обработени по специална технология, която не позволява издърпването на отделни конци с обици, пръстени и др. Двойната комбинация от полиестерна и памучна прежди осигурява на това изделие множество предимства пред другите видове халати.

     Халати от вафлен плат (100% памук) - подходящи са за СПА на закрито или летни хотели. Цената за прането на този вид халат е по-ниска, заради теглото му.


Изработваме халати в различни  модели по желание на клиента - тип кимоно, с шал яка, с качулка; размери на халатите стартират от детски размер 10-12г, до XXXL за възрастни.
Ако желаете да брандирате Вашите халати, предоставяме услуга "Бродерия на лого" в различни цветове и размери на бродерията.